Copyright 2011   |     |  

Hofstede 'De Geere'

Hofstede 'De Geere' is een gerestaureerde monumentale hofstede. U vindt de hofstede midden in het uitgestrekte polder- en natuurlandschap van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Vanaf de vroege 17e eeuw is er op de hofstede gewoond en geboerd. De laatste generatie boeren zijn er tot 2004 actief geweest. Gelukkig is hofstede 'De Geere' aan alle moderniseringen ontsnapt en is zij in haar oorspronkelijke opstelling bewaard gebleven.

Sico de Vries is nu de trotse eigenaar en heeft de hofstede gerestaureerd. Het is gemaakt tot een woning/ontvangstplaats waar onthaasten en genieten van natuur en cultuur centraal staan.

Hofstede 'De Geere' is centraal gelegen op slechts 30 minuten van Rotterdam, 60 minuten van Antwerpen en gemakkelijk toegankelijk vanuit Brabant en Zeeland.

Zij is daarmee een ideale uitwijkplaats voor groepen tot maximaal 30 personen die op een bijzondere manier willen teambuilden of een training willen volgen.

Hofstede 'De Geere'

Hofstede 'De Geere' biedt u een oase van rust, ruimte en natuur. Er heerst de no-nonsense sfeer die uitnodigt tot authentieke en originele ideeën.