Copyright 2011   |     |  

Condities

Met het terugsturen van de ondertekende offerte verklaard u akkoord te gaan met de offerte, inclusief de betalings-, leverings- en annuleringsvoorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

50 % van het factuurbedrag van het door u geboekte arrangement wordt vooraf gefactureerd en de betaling dient vóór de arrangementdatum binnen te zijn. Het restant van het factuurbedrag wordt achteraf gefactureerd en dient binnen 14 dagen te worden overgemaakt.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren tot 1 maand vóór de arrangementsdatum is kosteloos. Annuleert u binnen 1 maand tot 1 week vóór de arrangementsdatum, dan wordt u 25% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Voor een annulering binnen 1 week vóór de geboekte datum wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht.

Leveringsvoorwaarden

Met de boeking verklaart u, namens alle bezoekers van de door u geboekte groep, akkoord te gaan met het feit dat bezoek aan hofstede ˜De Geere˜, ten allen tijde gebeurt onder eigen risico. Deelnemen aan alle activiteiten die vanaf ˜De Geere˜ worden georganiseerd, inclusief de activiteiten die buiten haar terrein plaatsvinden, vinden onder eigen risico plaats.
Ook verklaart u zich akkoord met het verzoek dat u zich, tijdens het bezoek aan de hofstede, met uw bezoekende groep zult houden aan de huisregels van de hofstede, welke - indien van toepassing - aan u kenbaar gemaakt zullen worden aan het begin van uw bezoek.

’Dress code’

De hofstede kent natuurlijk geen ˜dress code˜. Toch willen wij onze gasten adviseren kleding te dragen die tegen een stootje kan en/of vuil mag worden. Ook stevige schoenen zijn geen overbodige luxe. Op een boerderij kan het modderig zijn, bij het schilderen wordt weleens gemorst en bij het kanoën kan er van alles gebeuren. Neem dus een setje droge kleding voor de zekerheid mee.